Οι καλύτερες παραλίες……

Δασιά, ανατολική Κέρκυρα
Κοσμοπολίτικη παραλία μόλις 7 λεπτά περπάτημα από το Aspasia’a apartments, βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Ρηχά νερά, άμμος και βοτσαλάκι  ενδύκνειται για οικογένειες με παιδιά πολύ κοντά στην πόλη της Κέρκυρας. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπόρ καθώς και ταβέρνες, καφετέριες και μπάρ.

Παραλία Ύψου, ανατολική Κέρκυρα

Παραλία με βότσαλο 1 χιλ. από την παραλία της Δασιάς, καθαρά νερα που βαθαίνουν σταδιακα….. εκεί θα βρείτε για μετά το μπάνιο σας, καφετέριες, εστιατόριο και μπαράκια για την βραδινή σας διασκέδαση

Άγιος Γεώργιος ΒΔ Κέρκυρα

Ο Άγιος Γεώργιος Αρμενάδων είναι μια ειδυλιακή , αμμώδης παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Είναι μια από τις πιο  ήσυχες παραλίες της Κέρκυρας, ιδανική για οικογένειες με παιδιά καθώς τα νερά βαθαίνουν σταδιακά. Στην παραλίαυπάρχουν εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, ταβέρνες. Επίσης όταν φυσάει προσφέρεται για τους λάτρεις ιστιοσανίδας.

Κασσιόπη, ΒΑ Κέρκυρα

Η φημισμένη παραλία της Κασσιόπης βρίσκετα κάτω από το βουνό Παντοκράτωρα. Με βότσαλο και αμμουδίαν πλήρως οργανωμένη. Μετά το μπάνιο σας μπορείται να κάνετε βόλτα στο γραφικό χωρίο ή να καθήσετε σε μια από τις πολλές ψαροταβέρνες.

Κομμένο, Ανατολική Κέρκυρα

Βραβευμένη με γαλάζια σημαία. Η παραλία είναι αμμουδερή, ήσυχη ιδανική για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μπάνιο σας. Μετά μπορείτε να πάτε να φάτε ή να απολάυσετε τον καφέ σας στην περιοχή με θέα την πόλη της Κέρκυρας.

Άγιος Σπυρίδωνας, ΒΑ Κέρκυρα

Άμμώδης παραλία, βραβευμένη με γαλάζια σημαία βρίσκεται σε μια από τις πιο γραφικές γωνιές του νησιόυ. Κοντά της βρίσκεται η λίμνη γλυκών και αλμυρών νερών. Οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες και εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπόρ. Στην περιοχή θα βρείτε εστιατόρια και καφετέριες.

Μπαρμπάτι, ΒΑ Κέρκυρα

Απάνεμη, με βότσαλο, περιτριγυρισμένη από βουνο η παραλία είναι μια από τις ομορφότερες της ανατολικής Κέρκυρας. Έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία και είναι πλήρως οργανωμένη με. Στην παραλία θα βρείτε εστιατόρια και καφετέριες αγναντεύοντας την πόλη της Κέρκυρας.

Αγνή, ΒΑ Κέρκυρα

Παραλία με βότσαλο και βαθιά νερά, απομονωμένη και ήσυχη, ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία. Στην περιοχή θα μπορέσετε να βρείτε ταβέρνες και απολαύσετε φρέσκο ψάρι.
Αχαράβη, βόρεια Κέρκυρα

Η παραλία της Αχαράβης θα σας εντυπωσιάσει με το μήκος που φτάνει τα 87 χλμ. Αμμώδης, πολυσύχναστη με ρηχά νερα. Στην περιοχή θα βρείτε ότι θελήσετε καθώς το χωριό είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους επισκέπτες της Κέρκυρας.

Παλαιοκαστρίτσα, ΒΔ Κέρκυρα

Η δημοφιλής περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας έχει πολλές μικρές παραλίες για όλα τα γούστα  είτε με βότσαλο , είτε με άμμο. Παραλίες μόνο για τολμηρούς καθώς τα νερά της είναι βαθία και παγωμένα. Αν δεν αντέχετε να βουτήξετε μπορείτε να καθήσετε στις οργανωμένες παραλίες ή να πάτε για φαγητό, καφέ. Εφόσον θα βρεθείτε εκεί, αξίζει να επισκεφτείτε το μοναστήρι που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων